logo4v.gif (5750 bytes)


 

 

LINK PDF: REGLAMENTent Escuderia

e_mail : escuderia@clubminicooper.com

 

Comentari d'en Joan Sastre a la Jornada ral.listica al V 3 Comarques.

Dir-vos que ens hem divertit. L'asfalt que jo preveia calent, res de res. Ans al contrari. No hem vist el sol i pluja a estones. Hem fet dos trams a regularitat amb velocitat imposada per l'organització i dos trams (17 i 37 km) a calcar. Molta feina en lligar l'estrategia i el premi final de la victoria scratch. M'ha fet molta il.lusió. Suposo que ho enteneu sobretot els que em coneixeu. Ha esta una victoria important per tornar-me a sentir regularista acompanyat per en Joan López i el petit Cooper 1300. Salut a tots i benzina

 

 

FELICITATS JOAN'S

 


 

 

Classificacions

 

__________________________________________________________________________________________________________________

CAMPIONAT CLÀSSIC REGULARITAT 2011

 


 

 

 


 

 

Continuen els èxits de la Escuderia Club Mini Cooper.
Al proppassat dissabte a Sta. Margarida de Montbui en el III Anoia Clàssic l'equip Eduard Poveda-Victoria Carrascosa van asolir el triomf absolut scratch amb el seu Mini Cooper 1300.
La parella Serracanta (pare i fill) van quedar 1ers. de la classe F.
Esperem que continuin ja que la parella David Tarabal-Kim Sala continuen en els primers llocs de la classificació del Campionat.

 


 

 


 

 


LINK-CRONICA RAL.LI DE LA LLANA

LINK- CLASSIFICACIO CHALLEGE TROFEU DOLÇA SASTRE 2010

LINK-BASES CHALLEGE TROFEU DOLÇA SASTRE 2010

LINK-PLAQUES EDICIONS ANTERIOR COOPER RAL.LI

 


 

LINK-PÀGINA FOTOS ESCUDERIA - VI Clàssic Tarragona-Valls

LINK-PÀGINA FOTOS ESCUDERIA -FOTOS PADDOCK PLAÇA CATEDRAL MONTE CARLO HISTORIQUE

LINK-HOMENATGE PAPI BÄBLER

LINK-PÀGINA FOTOS ESCUDERIA -HOMENATGE PAT MOSS

 


LINK: Classificacio

LINK: Torna el Cooper Ral.li

Logo-link a la web de Associacio Andorrana de Vehicles Antics

 

 

 

FELICITATS

CLASSIFICACIÓ

FOTOS VARIES

 

 


 

FELICITATS

8º Ral.li Santpedor. 8 de septiembre de 2008
 
clasificación de participantes representando al Club Mini Cooper:
 
  1º scratx y 1º clase G     Serracanta - Serracanta        7.0 puntos
 
  8º scratx y 1º clase F     Brunells - Tortosa               11.7 puntos
 
11º scratx y 7º clase G     Sastre - Lopez                   13.3 puntos
 
35º scartx y 6º clase F     Bartes - Roura                  392.2 puntos
 
42º scratx y 7º clase F     Marti - Datsira                 1656.5 puntos

 


 

 

HISTORIA DE LA VOLTA A CATALUNYA

 

Tras cinco años sin carreras (después de las tres ediciones de la Copa Catalunya de 1908 a 1910) y seguramente influenciados por el éxito de las Vueltas Ciclistas, en 1916 hubo dos entidades que al mismo tiempo pusieron en marcha la Volta a Catalunya.

El 1 de enero de 1916, el Real Moto Club de Catalunya juntó 30 motos para disputar “su” Volta a Catalunya. Por su parte, el Reial Automòbil Club de Catalunya, organizó del 23 al 25 de junio del mismo año un recorrido de 645 kms, en tres etapas. El itinerario llevó, a los 25 coches que salieron de Barcelona, por Olot, Puigcerdà, Artesa de Segre, Lleida, Tarragona y de vuelta a Barcelona.

 TRES ÉPOCAS DISTINTAS

 De 1916 a 1920 se hicieron 4 ediciones, ya que en 1918 no se celebró a causa de la gran guerra que había en Europa, por falta de carburante.

 De 1954 a 1964 se hicieron 11 ediciones más, todas ellas organizadas por el RACC.

La V Volta a Catalunya, de 1954, fue una edición muy especial al celebrarse por primera vez un tramo cronometrado, “Coll de Lilla”. En 1955 ya hubo tres tramos: “Coll de Lilla”, “Valls d’Andorra” y el recuperado “Autòdrom de Terramar”. Otra edición muy especial fue la de 1957; la VIII Volta a Catalunya fue ganada por Sebastià Salvadó (actual presidente del RACC) y “Milano”.  A esta Volta se la denominó también I Rally Catalunya (inicio de la actual prueba del mundial de rallyes que sigue organizando el RACC), con inicio en 5 ciudades distintas, al estilo del Monte-Carlo.

 De 1987 a 1997, otras 11 ediciones fueron organizadas por l’Associació Catalana de Clàssics Esportius.

 Tras otro paréntesis de 10 años, RallyClassics pondrá en marcha la cuarta época de la Volta a Catalunya, que se celebrá del 26 al 28 de septiembre de 2008,  siendo por lo tanto su XXVII edición. Se trata de la primera prueba que se hizo en carretera, siempre de regularidad.

 

ESCRIT DEL NOSTRE SOCI JOAN SASTRE A ALEX ROMANÍ

MÉS DADES HISTORIQUES DE LA VOLTA A CATALUNYA

Bona tarda Alex,
Llegeixo encuriosit la història que ens expliques de les 26 edicions anteriors de la Volta. La coneixia en part.
Vull ajudar-te a ampliar detalls de la mateixa.

El pseudònim "Milano" correspon a Guillem Bas, que junt amb 11 persones més vam fundar l'any 1990 el Club Mini Cooper. Corria amb el nom de "Milano" amb en Sebastià Salvado perquè a casa seva no li permetien participar en proves automobilístiques.


Els anys que la va organitzar l'Associació Catalana de Clàssics Esportius era la prova emblemàtica del calendari català de regularitat, en aquell temps sota la reglamentació de la F.C.A.


Jo, que em vaig iniciar a la regularitat el 1992 en vaig correr unes 5 edicions. Vaig guanyar scratx la de 1996 (dorsal 23) amb el meu copilot d'aleshores Carles Aragonés.


Era la 10ª que organitzava la A.C.C.E. i li van donar, per aquest motiu, un tractament especial. Era un ral•li Marathon i en l’edició del 1996 vam acabar, després de conduir tota la nit sota la pluja, amb una regularitat al circuït de Montjuïc entre les 8 i les 9 del matí d'un diumenge de maig.


A l'any següent i últim, vaig tenir l’honor de sortir amb el dorsal 1 com a guanyador de l’edició anterior (encara conservo la placa) des de l’emblemàtica Plaça de St. Jaume de Barcelona.


Amb totes aquestes anècdotes, me n’adono que em vaig fent gran !!!!!!!.


Els regularistes més "clàssics" de l’A.C.C.E. dels anys 90 recordo que eren l'Ernest Gilberga, que va ser l'encarregat d'organitzar la del 1997, Eduard Albisu que corria amb la seva esposa amb Porsche 356, l'incombustible Andreu Miró que corria amb el seu fill Andreu junior Porche's team, Enric Clua, el noi del Maresme, que corria amb la seva esposa Ma. Àngels avui 850 Coupé, Toni Termes Alfa Romeo, Lluis de Caralt MGB, Garcia Mascaraque Porsche 356, Raimon Mercader Alfa Giullieta, Joaquim Ballarin Alpine, Edu Cruz MGB i Dakariano, Cristian Marin Porsche 911, Eliseu Morera amb la Roser i el seu Volvo, Carlos Beltran (també fundador de Club Mini Cooper), Gerardo Morilla que va ser el primer participant en un Mini en el Montecarlo Històric en representació del Club Mini Cooper i d’altres que ja anirem recordant.


Cada edició la preparava un membre de l’Associació, c/ Aulestia Pijoan, 30 de Barcelona. La 10ª edició la va preparar el president, en Tono Herrero (ginecòleg de professió).
Ostres............quants records.
Algú té alguna cosa més a dir?

Joan Sastre

 


CLUB MINICOOPER, Via Augusta, 182 planta A- 08021 Barcelona, Tel:644 115 412

E-Mail: web@clubminicooper.com URL: http://www.clubminicooper.com